Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aaaa pOOOOOseban pozdrav za republiku srpsku.. ps. najdraza joj je sarajevska publika 🙂
Hajmo Bosnje pozurite da kupite kartu i da joj napunite Zetru. A ona ce vam otpjevati pet, sest pjesama, opsovati koji puta Boga, dici tri prsta i odnijeti vam pare u Srbiju.
Hljeba i igara! Žalosno na šta omladina troši vrijeme!
Tacno kad i Selma, Buba i Jala i Sadik imaju koncerte u Srbiji.
Zaobiđi nas alaha ti.
To Mareeee.Jedva cekam.
Zafalilo
Pozdrav za roditelje koji su nas naučili da trebamo ići na ove koncerte.
Jala Brat i Šerifović Brat
Jednostavno FUJ !!!
Seljadija je davno Sarajevo srokala.ostalo samo ime.
Dajte ljubite budite normalni! Nemojte ići na koncert ove prepotentne osobe koja je svojevremeno pjevala Šešeljovim radikalima i u Zenici za novogodišnju noć psovala Boga..
Prije ovo najave trebao je ići onaj prilog kako joj je did bio musliman , klanjao pet vakat namaza, ali dobro sad..joj i vi ništa ne znate.
Samo nam Džecu ne diraj sve ostalo ti je dozvoljeno
ZASTO KLIS NE PISE O PREKIDU SAJFERA I LELE??
Konta nece li zavest Dzejlu opet, nema mi nista mrze od ovih lezbi sto misle i ponasaju se kao muskarci...