Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ana Brnabic
Isto brojler kokos da je kupila mali hemija cista sintetika. Jos kaŕnu ugradi sebi
Kako okrenes da okrenes musko mora biti otac i tako dokaze da je homoseksualnost devijacija ili gore poremecaj. Dakle nema milion rodova i spolova vec dva, samo musko i zensko jer samo muska spolna celija moze oploditi zensku a sve ostalo su ideologije i drustveni konstrukti.
Pa normalno. Kad nam budu kosti iskopavali za 2000 godina, mogu saznati samo jel muško ili žensko a što ti reče , društveni konstrukti će odavno biti zaboravljeni.
O ocu svog sina???!!! Pa da li je on bar malo umocio kod ove??? Bar mali prst????
bolan ne bio.odnijeli joj celije i ubacili u drugu zenu. to je nesto sto izgleda tebi i ostalima nije poznato. pise...izvadili joj celije. jajne.
Kad nije ona mogla biti Mario, nek to bude sin :D
Tipujem na Božu Vreću.
Ja i dalje mislim da je ovo zaHebancija. Mislim stvarno jbt.
Smijem se svim ovim lezbama sto se prave da su muskarci pa satro ganjaju trebe, dzabe vam kad nemate khurac..
Jebu vise od nas 😩
Ne jebu one, samo dildo
Majka je jedno, starateljka nešto drugo. Očekujem da novinari poznaju razliku.
A neka jadna mexsikanka za saku kesha bila inkubator,sad ce marijica iskat usa papire da se neodvaja od malog…ugodno s korisnim il je neki tata za saku kesa opet zenio mariju za papire
Ovo treba biti ilegalno
Cestitam, samo da karme ne bude pa za 20 godina mali hoce da bude mala.
Marija nije izbjegavala trudnocu kako neki ovdje pisu nego je pokusavala da se ostvari kao majka ali nije mogla da odrzi trudnocu.Imala je nekolika pobacaja i zato se na kraju odlucila za surogat majku.
Biti majka je nešto sveto i uzvišeno draga Marija. Ti nisi postala majka jer to iziskuje puno truda i boli. Ti si samo usvojila dijete kome je majka neka druga.
Ovi monstrumi bi trebali odgovarati pred sudom zbog terora i zbunjenost sto cine jadnoj dijeci.
Marija priznaj,ti di ga pravio
Otac joj je ćale
mos mislit kako jjoj bilo nosit trudnocu, jadna ona jes se napatila ali isplatilo se eto. Ja vjesti jadna nam majka.