Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalna zena?!? Normalne zene nemaju vlastitu cunu!
Ako moraš objaşnjavat da si normalna žena onda nisi normalna žena...želim ti sreću i dobar život al7 ebi ga nisi žena, nemaš hromozome za to, nemaš žljezde, matericu... Ništa protiv tebe i svih inih transića ali nas ne treba ubjeđivati da ste šta niste.
Klix je davno propo čim promoviše ove chete i cecu. Da vam kažem ja klixu glupi arkan ti je klao babu mater sestru brata amidju..
A Džejla joj je baš bila gruba, joj Marije što šupljira. 🤣
Pitanje koga bi prije bubnuli, ali ako baš moraš: Mariju ili Alinu?
Treba kao u nadrealistima, dati joj pituljicu pa ako je pojela onda je žensko, a ako je pojeo onda je muško. p.s. ovi LGBT smaraju za sve pare
Treba kao u nadrealistima, dati joj pituljicu pa ako je pojela onda je žensko, a ako je pojeo onda je muško. p.s. ovi LGBT smaraju za sve pare
Pa naravno da je odbila kad ima penis između nogu a to Marija ne voli. Javna je tajna da Marija bira seksualne partnerice kao član žirija.
E moj mosnjo glupi, na sta si spao da ovakve gluposti gledas. Nije ni cudo sto idemo u propast.
Hahahahahhhah, kaze neko dole “ceca pod tepihom”… hahahhahahahha, joj hvala ti rodjace sto me nasmija
Kome se ne sviđa nek ne gleda Zvezde Granda.
Ne gledamo zvijezde granda. hvala.
Šta fali ,,,nikakva razlika između vas dve,Ma to je za mene isto.
Cuj hoda ulicom u haljini i ljudi se cude...muda landaraju..
@Xamarin Poptpisujem.Ceca je žena od r.a.t.n..og z.l.o.č.i.n.c.a.Znači da je i ona podržavala sve sšto je on radio po BiH k.la.o,u.b.i.j.a.o,s.i.l .o.v.a o .....
Čuj žena. Kako možeš biti žena a imaš ono jedno što preko dvoje visi
Marija je lbgt predator, njena osnovna funkcija je da napada i preobraćuje heteroseksualne osobe, poput one seljančice iz Goražda i tako šire pokret, poput virusa. Sve dok na svijetu ne budu svi lbgt. Zato je odbila ovu takmičarku.