Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ciguligu :)
Porijeklo grcka otok Lezbos
Kitinjo!
i odakle je ovaj dečko
Ona je Rumunsko Bugarska liganka.
user...529 Genetika 500 g. su čudo..
meni se cini Anadolija ...
meni se cini Anadolija ...
Lazes Marija. Tvoje porijeklo je iz Indije.
Da ti nije cundara narasla
A da idemo malo dalje. Npr, a za sve koji vjeruju, svi smo porijeklom od jednog čovjeka i jedne žene? Stoga, svi smo braća i sestre po DNK. Čemu istraživanje? DNK od N.Zelanda do Aljaske.
A malcice se upiskila
Iz Turske :)
Moj jaran iz Tuske orginal Marija.
Koje udaleštine
U 99% slučajeva ova testiranja pokazuju/zaokružuju "Grčko-Balkansko" porjeklo kod testiranih Albanaca, uvijek je "Grčko-Balkan" što znači da je Marija (66% Grčko-Balkanska grupa) sasvim sigurno posrbljena Albanka, baš kao i dobar dio današnjih srba.. Ako ne vjerujete uvjerite se sami na YT.
A ti si Srbin musliman.
Takvo nešto i ne postoji, ni u praktičnom a ni u naučnom smislu, ne blamiraj se.
500 godinaa nije malo ljudiii