Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možemo pričati šta hoćemo ali Srbi su ispali velika gospoda
I Hrvati.
a kad to nisu? Mržnja se isključivo generiše iz FBiH prema srpskom narodu. Nije li Srbija i u jeku korone donirala vakcine, omogućila vakcinisanje u Beogradu, bez obzira na sve?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ova 2 dana su nam pokazala da ima jos dosta dobrih ljudi na balkanu, bravo.
Možemo pričati šta hoćemo ali mene je sram reći da sam dva puta dobio gelere za ove turbofolkere, da sam tri i po godine bio. Izvini RAŠO , trebao sam vas pustiti...
Znam samo, nikad više. Podijelite ovo između Hrvatske i Srbije
Nisam drugo ni očekivala. To je Marija, velikog srca i duše!
Svaka čast Marija !
Narod se generalno ne mrzi i uvijek uzajamno pomaze Zlo su oni koji nas vode
Svi koji ovu ženu prizivaju nisu ni svjesni koliko je ona dobrog srca. Bez obzira za ovaj čin. Ona je jednostavno raja. A ovi što su pobjeglu u grad i raju neka se j, u
Plakat ce porodice i 28 decembra za namilijim. Ja bih odrzao koncert u prvobitnom terminu da sam na tvom mjestu, i donirao SVE za pomoc porodicama. Ali ja nisam ti, niti ces ti ikada biti kao ja.
Niko kao Karleusha. Ona pjeva i kad cijela porodica izgine. A i nama ce Severina za 800000. Ako sad nije trenutak da se te pare spase i daju unesrecenim, onda nikad nije.
Bravo Marija Svaka cast
Ufff, gonite je!
Da hoće pomjeriti za nekih 20 do 30 godina, ako ikako može...........
Marija pomjerila koncert u decembru.ej dje je decembar. Svaka njoj čast. A izbori ostaju kad i jesu,cak ni 7 dana ne mogu se pomjeriti. Ništa mi nije jasno niti mogu da shvatim,bas ništa.,i šta je u svemu bitnije?
sta ste zapeli za izbore, kao da je neko veselje.. jeste li mozda malo razmislili da bi odgadjanjem izbora izgubili dodatno milione iz budzeta, novac koji ce dobro doci onima kojima je potreban o ovoj tragediji..
Pozivamo patrijarha Porfirija u Sarajevo na ćevape, na naš račun! Neka nam donese mir i blagoslov, a mi ćemo dodati lepinju i luk. Neka taj susret bude posvećen miru, vjeri, i dobrom zalogaju.