Mnogima omiljena
12

Marina iz "Survivora" otvorila dušu: Kad sam izašla iz showa, šokirala sam se onim što sam vidjela

N. C.
Marina Ivić Pivalica (36), jedna od najomiljenijih takmičarki ovogodišnje sezone "Survivora", za hrvatske medije govorila je o izlasku iz showa.

Ova trenerica i fizioterapeutkinja posljednjih dana ne može izaći na ulicu, a da je neko ne zaustavi i poželi se fotografirati s njom.

"U početku mi je bilo prečudno vratiti se u vanjski svijet, ali evo polako se navikavam. Kad sam ispala, pogledala sam se u ogledalo u hotelskoj sobi i doživjela blago rečeno šok jer sam bila premršava, uz to i preplanula, s izrastom kose. Prvo sam se pošteno istuširala, kao da mi je to prvo tuširanje u životu", priznaje Marina.

Ona je dodala kako je u međuvremenu vratila dva-tri kilograma te da sada planira ostati na trenutnoj kilaži.

Splićanka je bez zadrške u "Survivoru" govorila sve što joj je bilo na umu. Vjeruje kako ju je upravo ta iskrenost stajala ispadanja iz daljnjeg takmičenja u kojeg je izabrana među žestokom konkurencijom od više hiljada prijavljenih.

"Uvijek biram ono što jesam, kakva sam doma takva sam bila i tamo. Svi moji su mi rekli da sam to bila prava ja, Marina kakvu oni poznaju. Stvarno nisam imala strategiju, došla sam se tamo boriti i igrala pošteno",vističe.

U sportu je od malih nogu. Od plivanja, pa do košarke koju je morala prekinuti zbog operacije slezene, da bi potom na fakultetu upisala kickboxing i tajlandski boks. Godinama je radila i u apoteci, a sada je vlasnica fitness centra u splitskoj četvrti Kamen.

Njen najvatreniji navijač bio je semogodišnji sin Gabriel zbog kojeg je često plakala pred kamerama.

"Gabriel je bio oduševljen jer smo skupa gledali prošlu sezonu i sam me nagovarao da se prijavim, tako da kad je došla vijest da ću učestvovati skupa smo počeli skakati od sreće", dodala je.