Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žena gofno neviđeno i samo spletkarila protiv drugih. Da je dvolična pokazuje i to što ostavlja dijete na 3 mjeseca, a onda kao čitavo vrijeme cmizdri za njim. Očigledno da još nije odrasla i da ne zna bil khakila il bi pishkila.
dogovorili se da podjele pare ovi što su ostali,samo onaj mlitavi ispade prošli petak pa sad se možda i promjeni plan
Survivor je sjajan, poligoni, igre i ta takmičarska strana. Ali brate, previše su ofirni s onim klanovima i isceniranim neprijateljstvima. Još da dodam da su Anja iz Crvenog i Jelena koja je bila u Plavom plemenu prave bombonice ❤💙😘😘.
Jok ba treba gledat Tursku seriju.
Jel moguce da neko stvarno gleda ovo?
A koji je to problem što se gleda Survivor, u njemu nema psovki, nema nasilja kao po drugim rijaliti programima. Promoviše se zdrav život, testiraju se ljudske i fizičke i psihičke sposobnosti i izdržljivost, a osim toga može biti i primjer mladima šta znači prijateljstvo, a šta znači kukavičluk i sebičnost, upoznaju se različiti tipovi ličnosti ali opet kažem psovki nema, tuča nema ( a na šta je navikao naš narod da gleda po zadrugama, farmama…)
@artemis nisam ja ni rekao da ima psovki i slicno nego mi je smijesno kako neko trosi svoje vrijeme na ovo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi sto hejtaju emisiju su bezbeli bili oslobođeni fizičkog u školi...
Sanja, sram da je bude, prosvjetni radnik, a prljavo igra. Ona je sve činila da Marina ispadne, a sad se slihta Denisu i Davidu.
Koji moraš biti mentol da pratiš ovakve emisije
U moru kojekakvih zadruga, parova, farmi i ostalih, ovo je med i mlijeko, barem postoji neki sportski/takmicarski aspekt…