Glumac je neprepoznatljiv
34

Matthew McConaughey ispijenim izgledom i neobičnim ponašanjem zabrinuo obožavatelje

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Jedan od holivudskih miljenika Matthew McConaughey nedavno se sa suprugom Camillom Alves pojavio na jednom gala događaju, a njegov ispijen izgled i čudno ponašanje zabrinulo je fanove diljem svijeta.

Naime, neki tvrde da mu je nos drugačijeg oblika i da su mu oči promijenile boju. Druge je više zabrinulo njegovo ponašanje jer je glumac tijekom poziranja fotografima bio vrlo ozbiljan i neraspoložen, što je za njega vrlo neobično jer je poznat po svom sjajnom humoru u karizmi.

@mickmicknyc

When the red carpet is so hot and you don’t know where to point your camera 😍 Kim Kardashian, Matthew McConaughey and Camila Alves on the @Kering red carpet ❤️‍🔥 @Kim Kardashian #redcarpet #kering #kimkardashian #matthewmcconaughey #camilaalves #nyc #bts #behindthescenes

♬ original sound - New York Mickey
Neki smatraju da je za sve kriv Ozempic, a drugi pak da je nova uloga razlog za njegovo ispijeno lice i gubitak težine. Neki čak idu toliko daleko pa piše da uopće to nije slavni glumac.

Stručnjak za plastičnu te rekonstruktivnu i estetsku kirurgiju u Manchesteru i Cheshireu Reza Nassab, kaže za Daily Mail da je glumac smršavio umjesto da se podvrgne plastičnoj operaciji mijenjanja lica.

"Mislim da se promjena u veličini i obliku njegovog nosa i mršavi obrazi može pripisati gubitku težine. Kad neko znatno izgubi na težini, smanjenje masnoće na licu može učiniti da njegove crte izgledaju definiranije i istaknutije, uključujući nos", objasnio je Nassab.