Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije Bosna u Aziji pa da kazes NE IDEM U BOSNU, Boze sacuvaj. 😂😂
Kad ne ideš u Bosnu znači da si uvijek kod kuće, zanima me kako barem ono dijete onu curu svoju nisi uspjela odgojiti , a ne da je internet odgaja
ko te yebe...
usput da kažem, koga briga Melina za tebe
vidim ja meni nešto fali....
Pih
Ne ides jer ti brko ne moze vise napuniti ni osrednju kafanu u Bosni . Primijer ljetna pozornica Ilidza , Vise organizatora bilo nego kupljenih karti .
Klapicka / cant ...
Svojim nedolaskom si Bosnu stavila u jako tešku situaciju i mislim da je to jedini razlog našeg neulaska u EU. Melina, molimo te vrati se, skuhaćemo ti paštašutu!
Vrati se s mužon pod čergu na goricu, a možeš povesti i profuknjaču Jelenu, fahretu, Bernu.
ma i šta ćeš nam
Zato ti kcerka visi po beogradu i karindza se uveliko
Veoma interesantno. Stvarno smo se zabrinuli
Gospođa je klasični Snob tj. malograđanka.
sramota rodjena Biscanko, pa makar da obidjes malo svoji rodni kraj, ista si ova moja (kaze uvijek sta cu u Bihacu).
eee bišćanko pa kako to misliš ne idem u bosnu, pa da se nisi snekim zamijerila nedo bog🤔
Nazalost ni mi ne kupujemo te tvoje haljine ,a mozes misliti u Bosne ne da dolazimo cesto vec i zivimo tu ...ko bi reako.
Bosno moja poharana