Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Momak je često prisutan na snimanjima ovog muzičkog takmičenja i pruža joj bezrezervnu podršku..." Momak je tu jer nema povjerenja u stidljivu Melisu😄
Jadna si ti i tvoji roditelji i svi slicni tebi, Idete u grand show kod cece, da vam ceca kaze jeste li lepo pevali ili ne. Sve na prodaju samo me primi. Pokazujete koliko nisko mozete ici. Mene sto se tice nista Fahreta Jahic nije manja bosnjakinja od tebe.
Svi Zijadići koje znam u Sarajevu su dileri kokaina ili kriminalci, nek sam cuo i za nekog normalnog Zijadića, koji se bavi poštenim poslom.
Tako ti kažu tamo na njihovim orgijama, jel
Kakvi pojedinci iz bosnjackog naroda, sramota i uzas. Nakon svega sto se desilo odes da se ponizujes pred cecom, katastrofa. Pa gdje vam je dostojanstvo. Fuj.
Stid podnoge i opleti i bit ćeš prava pevaljka.
Zlatna koka za grand, ako dobro pjeva dat će joj ugovor na 10 godina i da 80 ili 90% ide Popoviću
Sve ce ih pomesti Djula iz Cazina. ..🤣
Stid je kod zenskih davno nestao
jeko ova riba
Kakve veze ima ovaj clanak sa bosancima i hercegovcima? Sta me briga za neku makedonkatu? Moze se sto puta zvaki melisa, ona nije bosanka i ne zanima nas! UOPSTE!