Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zahvaljujuci tvojoj blistavoj karijeri moj muz se kurcimo tvojim parama
Moj muz i ja se*
A sta tebi sad krivo sto i ti ne mozes?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sto nece, kad je firma mnogo jaka
Koliko glupih komentara, al' haj' kod nas nije normalno da brat sestri pomaže i obrnuto. Kod nas je normalno da se pokoljemo zbog međe.
Sasvim je normalno ali te to ne cini poznatim niti ti daje pravo da budes “javna licnost”
A bi li se udala da joj brata nije bilo ?
ovaj lik je drot
Tvoj brat samo ima srece sto trenutno ljudima koji dobro trče za loptom plaćaju najveće plate. Ali to nije duga vijeka. Recimo da gonič lopte ode u Indiju, prodavo bi na pijaci voče, jer tamo ljudi plačaju igračima Kriketa, a goniče lopte smatraju blesama Ehehhee
kakve to veze ima, pa pola zanimanja su dozivjela veliki uspon u odredjenom periodu i pad isto tako u odredjenom periodu. Bitno je da covjek ima dovoljno srece i pameti pa da iskoristi taj iznenadni uspon. Evo ja sam programer, prije 10 godina bih bio nista a sad pravo dobro zaradjujem.
Ti da odes u indiju, nebi mogo ni nanpijaci prodavat.. pio bi vodu iz prljave rijeke i imo pantljicaru od 4 metra u guzzici
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel ovo Merima platila clanak Dzekinim parama
Pored svojih Džekson izdržava i: Amrino dijete iz prvog braka s vlahom, zeta šošona, punicu, svastiku, šuru ...
Ponosna na novčanik.
lako mi je za njih