Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sin mu ko iz Mjedenice
Jos da se bogato udala, pa da pazi sta ce pojest a pritom ne gleda koliko ce potrositi. Kakva bi tek onda riba bila..
Photoshop, pa lik nije nikad imao ovako veliku ruku, niti ce je kad imati.
Gospodin Messi. Najbolji fudbaler ikad.
Nikad se neces pomiriti sa cinjenicom. U svakom aspektu fudbalske igre broj 1! Lionel Messi najbolji fudbaler u historiji ove igre!
Kakav je ovo gospodin, bez mrlje u karijeri, bez afera, kurchenja, na terenu i van terena isti, bez samohvalnih izjava, a opet najveći talenat i igrač u svijetu fudbala ikada, uz dužno poštovanje Ronaldu i ostalim majstorima.
I ne placa konobaricama kao neki da vise nikad ne vide svoje vlastito dijete i ne placa da mu djecu radjaju surogat majke, pametnom dosta.