Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbt, tolike pare, mogucnosti i sve sto pozelis, na kraju dajes izjave tipe ovoga. Pa kakva god da je jarane, stisni zube i sutis, a ne kao kuja sa ovim debilom Kojicem se slikas i govoris mi nismo luzeri. Luzer nego sta kume, phickica si prava.
Kakva god da je ona vi ste dva obicna luzera...a za tog malog se nebi ni znalo da.nije nje...ne znam samo zasto tebi treba ovo
Koji luzeri majko mila. Ovaj Milan više ne može da živi normalno a da ne piš...po Seve. Pa konj...znao si od prve ko je i šta je Seve pa šta sada pizdiš. Jadan si više i smaraš narod sa tom svojoj lazljivom pričom. Misli na sina smradu jedan. Razmišljaš li kako je to malom dječaku kad mu tata stalno blati mamu. Na kraju će te sin zamrziti zbog toga šta mu radiš mami
Hajde smradovi jedni ne možete podnijeti da je žena sretna i nije na koljenima, što je jača od vas obojice. Nebi me iznenadilo da ste sada vas dvojica u vezi, a to bi vam bilo najbolje i da tješite jedan drugog. Seve i pored svega šta joj pravite i podvaljujete stoji uspravno uzdignute glave i sa osmijehom. E paćenici počnite živjeti svoj život. Milan da nema Seve nebi znao da he živ. Ona mu je dusevna hrana. Milane imaš novu ženu i dom i posveti se svom životu.
Koliko je sheban nije ga stid o tome ni govoriti. Otkačeni ste levati
U zivotu mozes imati samo jednog ili EVENTUALNO dva prijatelja. Svi drugi su drugari, poznanici, kolege...
vi ste mucenici teski kad ste mogli bit s njom
Obicni jednorupici
Očigledno je da milan od početka ima neku traumu od severine. Ovu ispovijest bih nazvao "plač loših jb". Onaj naš livnjak je opleo da valja. Novac nije bio dovoljan za top trebu, Kebin mali nije od zanata i zato sr gotive. Da je rasturio ne bih se sparili nikad.
Povrijedjena sujeta
Kaže Izet Fazlinović:ako su dva muškarca koja izađu iz jedne žene braća,onda su i dva muškarca koji uđu u jednu žen, u najmanju ruku prijatelji🤗.Pa jeat, ima logike, nije da nema.