Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iskreno nije mi jasno kako pocnu da se javljaju zrtve nako 10 godina haha, sta si cekala do sad
Olosu SDAovski ona je bila uplaseno dijete koju je zlostavljao neko sa veoma mocne pozicije autoriteta. Tesko je izaci sa istinom i biti crna ovca....bas zbog idiota kao sto si ti!
Ova nema snimljene scene da nije gola. Ne kažem da ovom ne treba suditi ako je šta uradio, ali ....
Kurawele se okomile na ovog lika. Što ga niste prijavile odmah, kakve sad dokaze imate.
Sram vas bilo!!! Djevojčica od 14-15 godina da prijavi? Kome? Boji se, pojma nema šta joj se dešava, profesor stari manipulator, o tome se tada nije ni govorilo kao danas... Ne daj bože da imate žensko dijete ili da razmislite kako je njoj bilo tada.
Upravo si osvojio titulu Debil No.1. Čestitam!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mika mentol nastrani
covjek je volio malo da dira pa sta
INTERPOL, imas li sestru? Ako imas posali covjeku da je malo dira!
nemam al bi poslao rado tvoju ako imas isto
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Glumci su profesionalno rizicna skupina za razvoj bolesti ovisnosti, ili nekog mentalnog poremecaja. Glumce su u davna vremena smatrali prostitutkama, jer prodaju dusu i postaju neko drugi. Ovaj je jos vodio skolu glumu, a tu ima puno prostora za manipulaciju "vjezbanjem glume".
Kad vidim ovo manipulaciju ukenjam se.On ako je nju poljubio a nije se opirala,ne moze se to smatrati silovanjem i tacka.To sto je ona nakon 10 godina skontala da joj se ovaj starkelja ne svidja i sto je dopustila manipulaciju,to je njen problem a ne njegov.Po toj logici onda nijedan muskarac nikad ne treba prici curi da je poljubi,i onda je svaki silovatelj.