Kao holivudska diva
44

Milijarderka koju zovu "Žena mačka" objavila fotku iz mladosti i sve šokirala nekadašnjom ljepotom

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Švicarska milijarderka Jocelyn Wildenstein zapanjila je obožavatelje starom fotografijom na kojoj je pokazala kako je izgledala prije nego se pretvorila u "Ženu mačku".

Ova 82-godišnjakinja potrošila je ogroman novac na plastične operacije, zbog kojih je dobila nadimak "Žena mačka", nakon što je zbog zatezanja lica sve više dobivala mačkasti izgled.

Iako ona i danas tvrdi da nije uradila puno korekcija na svom licu, pratitelji diljem svijeta ostali su šokirani fotografijom iz mladosti na kojoj pozira s kćerkom Dianom.

Jocely je izgledala savršeno poput holivudske dive sa isfeniranom frizurom i glamuroznom šminkom dok u naručju drži kćerku.

"Sretan rođendan mojoj prekrasnoj kćeri Diane Wildenstein", napisala je uz objavu.

Mnogi pratitelji su pohvalili njen nekadašnji izgled, ali i pisali da su šokirani zbog onoga u što se pretvorila s obzirom na to kakva je ljepotica bila. Milijarderka je potom zaključala komentare ispod objave.

Jocelynin bivši suprug, Alec Wildenstein, tvrdio je da su njih dvoje zajedno napravili neke od svojih prvih plastičnih operacija otprilike godinu dana nakon što su se vjenčali 1978., odlučivši se za zatezanje očiju.

Međutim, nakon toga je Jocelyn navodno nastavila sa zahvatima, a kasnije je tvrdila da je dio razloga zašto se podvrgnula nekim operacijama zatezanja lica taj što Alec "mrzi biti sa starim ljudima".