Jocelyn Wildenstein
273

Milijarderka tvrdi da nije išla na plastične operacije, objavila fotografiju iz mladosti

I. S.
Foto: Daily Mail
Foto: Daily Mail
Švicarska milijarderka Jocelyn Wildenstein (82), koju mnogi nazivaju ovisnicom o plastičnim operacijama, objavila je fotografiju iz djetinjstva te negirala da je išla pod nož.

"Ovo sam ja na času baleta u Švicarskoj. Tada sam imala 15 godina. Možda biste trebali prestati špekulisati o mom izgledu. Molim vas i da prestanete s fotošopiranjem mojih fotografija. Uskoro ćete na ekranu moći vidjeti moj pravi izgled", navela je.

Ona je 2018. za DailyMailTV izjavila da smatra da je bila ljepša u mladosti, ali da i dalje ima iste obraze, oči i nos. Njen zaručnik Lloyd Klein je dodao da ne razumije optužbe na njen račun zato što je "uvijek izgledala isto".

"Zaista nije ništa radila na licu. Imam fotografije koje su snimljene kada je imala 16 godina na kojima ona izgleda isto kao što izgleda danas", rekao je.

Međutim, jedan njen prijatelj je 1998. godine za Vanity Fahir izjavio da je njena prva operacija bila podizanje kapaka i da ju je uradila u isto vrijeme kad i njen tadašnji suprug Alec Wildenstein. Ubrzo se sve pretvorilo u opsesiju. Američki mediji ranije su objavila da Jocelyn snima dokumentarac o svom životu.