Otkrila detalje
41

Minea se prisjetila potresnog trenutka: Došao je s oružjem, a ja sam morala pjevati

I. S.
Foto: Happy FM
Foto: Happy FM
Hrvatska pjevačica i voditeljica Renata Končić, poznatija kao Minea, se prisjetila potresnog trenutka koji je doživjela na jednom koncertu.

"To je bilo u poslijeratno vrijeme… Mi glazbenici, pjevači, muzičari zaista dosta toga prođemo u životu i ljudi ne znaju kroz što sve prolazimo na svom glazbenom putu. Oni vide lijepu stranu, a ovaj posao ima i onih ružnih i malo lošijih strana. Vjerujte mi, svako od pjevača ima barem jednu anegdotu koja će ga vezati i za negativne", rekla je tokom gostovanja na Happy FM-u.

Zatim je navela da ovo dosad nikome nije ispričala, čak ni roditeljima.

"Imala sam koncert i u jednom momentu je nastala nekakva gužva, ludnica i pojavio se jedan gospodin koji je imao oružje u rukama… Nezgodna je situacija bila, meni kao curi, djevojci koja se tada vjerojatno bojala vlastite sjene", ispričala je.

Dodala je da to bilo vrijeme kada su pjevači morali paziti na sve i da je tada imala ljude koji su je čuvali.

"Tada su redari odradili svoju glavnu priču... Uglavnom, došao je s oružjem - to je bilo u prvom planu, a ja sam morala pjevati 'Vrapce i komarce', a ne znam da l' sam ih pjevala 15 puta zaredom. To je vrhunac negativnosti. Ja to nikada u životu nisam ispričala, ovo je prvi put da sam to izgovorila i hvala Bogu da je to prošlo, svršeno vrijeme. Hvala Bogu, nikada takvih događaja i situacija nisam imala više u životu", rekla je.