Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako žena ne mora rađat' djecu, ne mora ni muškarac pravit djecu.😁
Slazem se. Svako ima pravo na izbor. Nismo svi rodjeni sa predispozicijom da se razmnozavamo dalje. Kad vidim ko je sve roditelj.... :rolleyes:
Istina.
pa sve je dogovor pa i rađanje. Država bi tu trebala da ima demografe koji prate situaciju u državi (trenutno bijela kuga) i da stimulišu rađanje djece (porodice tri plus i slično) makar sa doplatcima većim, nije sve u devizama
Žena se treba udati za normalnog čovjeka i u tom braku imati djecu, ako je to moguće. Karijera ne bi trebala biti prepreka.
Tko je rek'o da mora?
Bolje je da ostari sama bez djece nego da ostari sama pored djece sto se vecini desava.
Ko zeli i moze, nema radja. Ko ne zeli, neka i ne radja. Bolje i to nego da bude los roditelj jednoj maloj nevinoj dusici zbog svoje sebicnosti i mentalne nerazvijenosti. P.S na kraju dana vise volim osmijeh svog djeteta nego sve pare ovoga svijeta.
*neka
Ko moze biti toliko budala da kritikuje nekog sto nema djecu,da se mijesa nekom u najdublju intimu😭
e moja vala mora, za druge me nije briga
Koliko je sebicno reci ne želim djecu!?
Zasto bi bilo sebicno. Neko shvati u ranom dobu da ne zeli biti roditelj i drzi se toga. Bolje i to nego da dobije nezeljeno dijete koje ce da pati cijeli zivot. Nismo zivotinje, imamo izbor.
@Livada Jedino sto je sebicno je napraviti puno djece, a nemati da ih nahranis i prositi od drugih ljudi!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svi hoce plate,hoce penzije,da gledaju sport,da im policija i vojska cuvaju guzicu,a ne bi djece?Eee nece moci..
Da su zene prije 5000 godina ovako razmisljale mi bi sad bili u tri piyde materine svi
A kao sad nisi u 3pm?
Stub drustva je porodica. Iz ljubavi ako mozes dodju djeca. Djeca su najvece bogatstvo planete zemlje. Djeca se odgajaju, djeca kasnije pomazu starijem roditelju. Pa o cemu ova tukkka prica
Sebicno je praviti djecu da bi ti u stare dane prala otegnuta muda i cijeli zivot fokusirala na tebe.
Fino odgojena djeca su samo bogatstvo planete zemlje, ova ostala nisu, kao bebe su nam svi slatki, umiljati, fini, u osnovnoj postaju mala čudovišta bez trunke emocija ako ih normalan roditelj fino ne odgoji, o pubertetu da ne pricam...tako da, samo odgojena, pristojna i kulturna djeca istih roditelja su bogatstvo, ostali su šteta čovječanstva velika
Tacno je da ne mora. Ali, velika su radost (roditelji znaju sta hocu da kazem). S druge strane tu je i prirodni proces produzavanja vrste. Mogu zakljuciti da je sreca sto u svijetu ima mnogo vise ljudi racionalnog razmisljanja. Budite mi svi dobro!
Ne mora, tacno je. Ali ce joj itekako faliti kad ostari sama.
Žena i muško nisu isti. Ne morate da projektirate vaše muške probleme na žene. To što bi vama falili žena i djeca kad ostarite, to ne znači da bi falili ženi. Uostalom, velikoj većini žena ne bi falili, dok bi velikoj većini muških falili. To je samo činjenica potvrđena raznim istraživanjima
Goouser vidjet ces ovu za 10 godina u domu bez icije pomoci
PRIKAŽI ODGOVORE (3)