Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska i Slovenija su najliberalnije ex-yu zemlje. Logično, to su i dvije najzapadnije ex-yu zemlje.
Neka se taslače,samo im nedati djecu na usvajanje,njihovo je ono što im se rodi iz analnog otvora,neka ga ljube i miluju.
Svima vama koji ste protiv toga da istospolni parovi usvajaju djecu treba dati jedno siroče na izdržavanje, pa da vidim onda da li biste bili tako principijelni.
Ako je tebi sve normano to ne znaci da nema problema. I onom ubici u Americi je normalno da ubija 20 ljudi ali nama nije.
Vodi ih sebi kući, jeba li ti oni familiju 🖕🖕🖕🖕
Koliko znam, pod zastavom sa dugom se nikada nije ubijalo. A pod zastavama sa krstom, polumjesecom, evo sad i sestokrakom jeste.
nek ti hebu mamu i tatu usporedo neki stari muz i zena a ti da gledas
AJDE NE SERI PA de neka ti ga crnčuga zavuče
Dva muškarca da vode ljubav nije problem, problem je ova slika koju sad imam u glavi posle te izjave
Može se diskutovati i o homoseksualcima, i o lezbejkama i o biseksualcima, ali ti ako par decenija živiš kao pripadnik jednog spola, i odlučiš se na kako to našminkano mediji govore "tranziciju", ti si bolestan i treba ti liječenje u psihijatrijskoj ustanovi.
A sta kaze o vezi dze politicari hebu narod?