Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pasa moj ne bi te ni pogledala da nisi pjevac,onda bi bila sa nekim vrtnim patuljkom tipa Smrk zbog love,kojeg bi zvala Medo u Porsche Panameri
Sve dok nam uzori djeci budu influenceri, pjevači i glumci, umjesto stvaraoci firmi, naučnici i pisci, biće nam ovako kako je.
Nemoj tako ja momka lično poznajem išli smo skupa 2,3 razred osnovne škole ..uvijek je bio kulturan
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne mogu da vjerujem.... momka sam slusao, super glas ima, i na zemlji je, sto bi se reklo, nije siki miki, i stvarno nema razloga bilo sta lose reci za njega..Ali opet klijentela sa klixa ima samo one lose komentare.... zalosno....
glavno je pitanje ima li djece i kako se zovu?
sanjam tebe spavam s njom
Veoma važna vijest 🪠🪠🪠
prelijepi ste...
Polahko, dok te jos zasmeka... Manekenka 😬😬😬
manekenka nije javna ličnost?? šta su manekenke, tajne ličnosti?!!!
Vlahinja?
Ko je ovaj mame ti?
Ženi to što prije znam dosta slučajeva gdje se momak i cura zabavljaju dugo i onda nešto kvrcne i raziđu se i da belaj bude veći on se oženi nekom prosječnom a i ona nađr neku jajaru
"Čak je bilo situacija da se vratim sa svirke i pokazujem joj fotografije, a ona je tražila da više koketiram s publikom. Mislim, koja bi to djevojka rekla svom momku?", ispričao je. Kengur nije skonto da mu djevojka govori da je za otvorenu vezu gdje svako prima i daje koliko i od koga zeli.
Ja ga poznajem iz osnovne škole bili smo generacija 1998..bio jako fin kao i danas
Klasicni ogorceni klisasi u komentarima sto im se svoju curu/zenu, ako je i imaju, gadi pogledat. Naravno da ce mu sa statusom bit lakse naci djevojku kakvu hoce, pricate ko da treba bit sto jadniji kad trebu trazi.
Trpaj to.
I Damir Džumhur je isto govorio o svojoj Beograđanki dok nije skonto da ga peljuši...!?
Čim je neko malo popularan odmah nađe djevojku van BiH, eto u Bosni nema lijepih. Ne kažem ništa, cura izgleda lijepo, nije sišla sa operacionog stola. Možda je i pametna i neka baš cool cura, ali činjenica opet iz inostranstva, a kod nas neudatih djevojaka normalnih, finih, školovanih koliko hoćeš. Na kraju se udaju za nekog kretena. Ili ostanu same.
Pa primamljivije su im srpkinje jer se lako daju
U pracu si. Sto se ne ugledaju na Izeta Hajrovica. On se usrecio.