Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatan pravosudni sistem imamo...
Na stranu sve, ali zasto se ovo nije pratila medijska hajka, 3 godine su prosle! Zasto su NVO i vlast ovo prikrivali?
Nevin covjek u zatvor a ovaj na slobodu, tako je kad upravlja americka i britanska ambasada nasim pravosuđem
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kakav je to zakon? Za pedofiliju nema rehabilitacije, jednom pedofil uvijek pedofil.
Eric Larson mu sredio optuznicu i privatnost, inace njegov kolegaperve rznjak
Nije do sistema, do l g b t pokreta je. Njihovi clanovi i uvazaoci su ujedno i p e d o Imam li pravo reci istinu il placenici odmah daju ban
Vratija se na Planinu u Sandjak,da pravi sir.
Pedofil je pedofil ja smatram kad aam imao 14 godina nisam bio punoljetan u tim godinama da me je neko pokusao dirnuti za nogu ili poljubiti ne bi to uspio kako što je jedan pedofil oblizivao u Makarskoj imao sam 12 godina sjedio na klupi i onda je Bježao i govorio Milicija od straha da sacuva glavu jer je dobio kamen od 5 kila u ledja u ti me godina mozeš odbraniti ako Hočeš jedino ako ne želiš..
Mene zanima hoce li ga Crnogorci izruciti BIH
Nije to samo u nas, u Njemackoj je bivsi reprezantivac Metzelder osudjen za istu stvar i jos gore, nije vidio dana zatvora.
Ko mu je dao državljanstvo BiH? Da mu nije Sebi rod i ona je iz tih krajeva cg
Treba Sudiju Koji je Ovo ovako osudio krivicno goniti,Pa valjda kad nekoga kaznjavas kaznis ga Tako da drugih vide i upozori sta ih ceka kad neko takvo krivicno dijelo poconi.Nije policija kriva nego sud i tuzilastvo Sto Nam je ovako stanje
Pa tako je i direktor Metroplisa i Vatre platili 36.000 KM i slobodni.Tako sudije uglavnom za porezne prevare i utaje daju 1 godinu kako bi se moglo otkupiti.
sta kaze njegov jaran cajni kolutic inace u slobodno vrijeme nacelnik opcine centar
Ne bi ga on meni nidje vise igro osim u zatvoru jer su ga samo kaznili po djepu
Ili je i sudije isti ili nema brige za svojom djecom . Skandal
Na stranu sud i ostali Al da se Niko od njegovih kolega glumaca i rezisera nije oglasio i osudio ovog pedofila barem ja nisam nigdje procitao to je zabrinjavajuce.
Nemojte više prikazivati slike ovog monstruma . Podsjećate žrtve na tepke traume koje su doživjeli zbog njega . Ako nemate šta drugo , nemojte ni njegove slike svaki dan izbacivati i davati mu publicitet
Kazu da je pokajanje najbolji put poboljšavanju. Sad da je pravi i da ima zelju za poboljšavanje sam bi sebe uputio u psihijatrisku kliniku , trazio pomoć za svoju bolest . Al penga ima para pa moze se i drugačije.
vjv su i njega zlostavljali trebao bi se lije. čit nakon ovog suicid vrlo moguć
Covjek ukrade 2 metra drva da prehrani djecu, i dobije 18 mjeseci zatvora, a tzv glumac bludnici sa nekoliko djecaka, i dobije godinu dana zatvora, i to jos PLATI i nastavi radit. Hej zivote, limunova koro