Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mona inače ima škole glume u kojoj djeca glumaca imaju prednost u odnosu na drugu djecu koja imaju veći talent, samo im roditelji nisu nikakvi glumci i nisu u parama. Mnogo talentiranih glumaca odustaje radi takvih.
Gdje su sada one silne boracke udruge da ih ja upitam jeste li se za ovo borili ? oni silni demobilisani RVI sto kada treba za politicare tipa Berilo da naricu pisu dopise protestuju ? jeste li se ***ck** raspale za ovo borile da sada sutite ? za ovu drzavu gdje bludnicenje nad djecakom od 14 godine kosta 35 500KM ? ***** vam svima iz tih organizacija, umjesto prvi na proteste da pozivate da sve stane dok se ovo ne rijesi ovakva pitanja jedno zauvijek
@gooUser Sta boracke organizacije imaju s Muamerom Kasumovicem ? Dozovi se.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Svi generali poslije bitke.
Drzava gdje bludnicenje nad djecakok od 14 god kosta 36000KM. I nek neko kaze protiv Tita nesto! A ovi sto se borci reklamiraju, jeste li se za ovo borili?
Ovo ce sada da traje danima. Oglasavace se jedno po jedno i izrazavati svoje gadjenje i sve ce se zaboraviti za par dana. Bitno je mijenjati zakon da ukoliko se neko usudi da uradi takvo zlodjelo zna sta ga ceka a to je kazna dugotrajnog zatvora. O tome treba pisati, forsirati i pokusati da se izvrsi pritisak na vlasti da nesto urade po tom pitanju. Izjave Mone Muratovic nikome nece pomoci niti ce sta promijeniti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ASC je leglo ovakvih. Oni koji rade šute iz interesa oni koji ne rade iz straha
satro niko nije znao, hajte molim vas
svi su znali fino vam kazem i to su znali godinama. sutili misevi.sad mudruju
ona je tezak mediokritet koji pokusava da profitira na ovom gnusnom dogadjaju
Pedofila je javnost apsolvirala valjda, treba sud da obrazlozi kako je dobio takvu povoljnu kaznu i da li je i koji lobi uticao na presudu.
Ispade niko nije znao, jos malo ce biti da ni pedofil nije znao .
Ga zapi ne pi sne ni od novinara. Zasto ne odete u sud i ne zatrazite presudu, da se zna da li je bio osudjen i zasto je bio osudjen.
Pedofilija, ubistva po ulicama svakodnevno, ubistva uslijed divljanja nadrogirane i pijane stoke za volanom. Sve je to normalno kada se zna da neces biti kaznjen za ono sto uradis. Na to se svelo nase drustvo, na to se svelo tuzilastvo.
imal ko link te presude ? gdje se moze procitati ? sve mi ovo smrdi na medijske manipulacije. mislim vjerujem da ima bolesnika svakakvih, al nesto mi ovdje dismr da budem iskren
Pazi Mona, bona, treba da pomognes zrtvi a ne seksualnom predatoru.... Cisto ono da naucis, kako bi to bilo moralno, za sljedeci intervju.
ma hajte molim vas. sve dusebriznici. a svi ovi su povezani sa medijskim lobijima i uzivaju lovu koju dobijaju. kao svi nevinasca. da se malo zarovi u vase zivote kod svakog bi isplivalo nesto jako bolesno u najmanju ruku. bolesno drustvo su nam donijeli i instalirali. unistili sve socijalno da bi se mogli izivljavati na obicnom narodu.
Serjia: J.... lud zbunjenog.
ebo
Licemjerstvo, svi su oni Damir, znamo koliko su bolesni ti glumacki krugovi, lafo kultura, pa pod krinkom kulture daj nam poroka sto vise, da budeml u korak sa svijetom.
Sto reko Elvis Dz. Kurtovic: ....o kako je teko naći njenog druga, u malome graduuu....
Znaju oni u SA i BL Zenici sve te napasnike nego ih neko dobro štiti.