Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izbije to iz njih prije ili kasnije. Čudan gen.
MOLIM SVE DA JE ORPATE S INSTAGRAMA.
Još jedan dokaz da su svi isti.
pare su cudo, jeftino se prodala
Senadova Jaeanica sa Feisa.
Dio onih para koje je dobila od Telecoma Srbije je došao iz Sarajevskog kantona, jer je svima poznata činjenica da je taj kanton uzeo MTel kao svog operatera. Nisam SDAovac ali trojkaši mi se gade od tada još više.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo Jelena! Velika podrška iz Hrvatske
Bravo Jelena!
Priča se da su Do-dick i ova kraštalica najbolji jarani sad! Zakazali tezgu na Manjači pod Miletovim šatorom
ne kontam nase vlasti, srbija zbog slikanja sa nasim herojima,zastavama ili znaka Alb.Orla zabrani ulazak rad i nastup nasim pjevacima i umjetnicima u tu istu prokletiju srbiju a dok njihovi se otvoreno seru i pljuvaju po zrtvama,drzavi itd.svojim stavovima i pjesmama (baja knindza,era,nele,emir"kosturnica",jelena itd) mi ne reagujemo cak su nam i "dragi"gosti po koncertima, diskotekama, televizijama itd. jadni mi kakvi smo (odnosi se na sve drzavljane BiH koji je ponosno vole)
Nikad je nisam volio i slusao ona citavo vrijeme pise i radi iz interesa.Ima li iko da se bavi politikom da nije iz interesa a i pjevaci koji ih podrzavaju interes je u pitanju.Ko podrzava raju zanemaruje taktiku i ne ljubi politicarima dupe bolje da se iseli.
Obična dronfulja.
I Dodik je rekao da je Bio Genocid,a sad tvrdi da Nije.Sve su ovo sakupljaci poena I Reklama.
stajala na strani bih kada je imala koncerte. ć.. prostakusa
kucka
ostavio je Tadic,pa je sad Perhan poceo trpat,nova veza na pomolu Jeca i Vucko
1 kurhava vazda Kurhvica, ona se hebala pred djecom sa ljubavnikom a drzi mirne pridike nekome, sta ona zna o ratu, Srebrenici ,nek nastavlja da stavlja zvijezde na phickuuu Mozda bude broj 1 u svijetu sa 6 zvijezdice na phicicu.
Klixe doslo vrijeme da se i vama uputi pohvala za ovo "Pjevacica u pokusaju" ✌️🥳
Genocid je izvrsio i Vranjes,onaj dan kad te opalio.
Krljuša još iz vremena prvog braka. Sada je ober krljuša!
ravaku