Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije nego je kupio ulaznice morao je imat informaciju o vakcinisanju, jer u protivnom imao bi pravo na tuzbu. To znaci da nije citao pravila prilikom kupovine ulaznica ili je znao za pravila i svjesno uzeo ulaznice. U oba slucaja organizator je zaradio pare a njemu ostaje skup video i teski debilizam :)
Svaka čast...
Kupio Karte, spalio Karte. Znaci spalio je svoj novac. Oni su zaradili, on je izgubio. Ništa nije stekao, niti je poruku poslao. Samo je pokazao koliko je glup. Daje spalio mjesto gdje se prodaju karte... Eh to je vec druga priča.
ma šta je ba spalio, otišlo to na Craigslist i prije ovog videa, isprintao kopije i spalio, 'merička posla
Bravo care.
To kralju. Sve je manje testosteron a sve vise Pu$$.
Idemo sad revolucionari s klixa... Za te pare je moglo u Somaliji raditi 3 čovjeka 3 mjeseca itd
vidi se da je tipican trumpov glasac,
veli... gledajte ulaznice koje me zele kontrolirati...pa cim ih je kupio on je kontroliran...dao je pare...