Podijelio fotografiju
0

Muškarac tvrdi da je kao dijete prisustvovao Diddyjevoj zabavi: Bilo je mnogo žena u toplesu

L. R.
P Diddy (Foto: EPA-EFE)
P Diddy (Foto: EPA-EFE)
Nakon što je P Diddy uhapšen sredinom septembra, u posljednje vrijeme javio se veliki broj žrtava, ali i svjedoka s bizarnim ispovijestima o zloglasnim zabavama slavnog muzičara. Jedan od njih je i Justin Litovsky, koji tvrdi da je kao dijete bio na jednoj zabavi P Diddyja.

Sada već 30-godišnji, Justin Litovsky za medije je otkrio kako je kao 6-godišnjak prisustvovao Diddyjevoj zabavi. Navodi kako je bio s roditeljima koji su nesvjesno prisustvovali "popodnevnom roštilju".

Prema njegovim navodima, to se dogodilo 3. jula 1999 godine u Hamptonsu. Njegov otac David Allen bio je fotograf slavnih osoba, koji tu noć proveo radeći na zabavi, a Litovsky je medijima čak podijelio i fotografiju na kojoj pozira s P Diddyjem.

"Sjećam se da je bilo mnogo marihuane i žena u toplesu koje su šetale po dvorištu i plivale u bazenu. U to je vrijeme nisam znao jesu li to dobra ili loša stvar", naveo je.

Priznao je da je želio plivati u bazenu, ali da mu je njegova majka Maya to zabranila.

"Posvuda je bilo boca i golih žena. Nisam bio siguran je li to prikladno. Pitao sam se kako je djeci uopće dopušteno na zabavu", dodao je.

Neki od gostiju koji su prisustvovali istoj zabavi bili su Jay-Z, Lil Kim, Donna Karan i Tyson Beckforda, a Litovsky ističe da su mnogi bili neprikladno obučeni.

"Ne sjećam se da sam vidio još jedno dijete. Ja sam inače bio tip djeteta koji se želio igrati s drugom djecom", naveo je.

Podsjećamo, P Diddy se trenutno suočava s optužbama za seksualno krijumčarenje i reketiranje koje su uključene u saveznu optužnicu u kojoj se navodi da je također sudjelovao u otmici, prisilnom radu, podmićivanju i drugim zločinima.

Međutim, on negira sve optužbe za ova kaznena djela. Uhapšen je prošle sedmice i trenutno se nalazi u pritvoru, gdje čeka suđenje. U međuvremenu se javilo više od 120 osoba koje navode da su bile žrtve.