Na jednoj od zabava
3

Ponovo se priča o slučaju iz 2003. godine: Zašto je Denzel Washington vrištao na P Diddyja?

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Usljed novih optužbi na račun P Diddyja, ponovo je isplivala priča iz 2003. godine kada je Denzel Washington došao u sukob s reperom na jednoj od njegovih zabava.
Washington (69) se navodno suprotstavio reperu (54) na cjelonoćnoj zabavi 2003. godine, rekao je izvor za US Weekly . Nejasno je zašto je glumac bio uznemiren zbog Diddyja, ali navodno je takva reakcija bila uzrokovana nečim što je vidio na zabavi.

"Denzel je vrištao: 'Ti ne poštuješ nikoga'", prisjetio se izvor.

Ubrzo nakon incidenta, Denzel i njegova supruga su iznenada napustili zabavu, a izvor dodaje: "Denzel i njegova supruga Pauletta su se zabavljali do zore sa Diddyjem, vidjeli su nešto i izletjeli", rekao je izvor. Nije jasno čemu je par svjedočio na događaju.

Čini se da slučaj od te noći nije utjecao na njihovo prijateljstvo, jer su Diddy i Denzel tokom godina zajedno prisustvovali raznim javnim događajima, uključujući košarkaške utakmice i inauguraciju predsjednika Baracka Obame 2009. godine.

Podsjetimo, advokat Tony Buzbee, koji će zastupati više od 100 navodnih žrtava Seana Diddyja Combsa, naveo je da su mnoge slavne osobe bile uključene u zlostavljanje žrtava.

Buzbee je na konferenciji za medije rekao kako će uskoro otkriti identitete mnogih moćnih ličnosti, koji su zajedno s P Diddyjem sudjelovali u zločinima.

"Razotkrit ćemo one koji su omogućili ovakvo ponašanje iza zatvorenih vrata. Mi ćemo nastaviti s ovim slučajem bez obzira na to koga dokazi impliciraju. Doći će dan kada ćemo imenovati druga imena osim Seana Combsa, a ima puno imena. To je već duga lista, ali zbog prirode ovog slučaja, bit ćemo prokleto sigurni - prokleto sigurni - da smo upravu prije nego što to javno objavimo", ispričao je.

Prije toga je otkrio kako se dodatnih 120 žrtava javilo da optuže repera Seana Diddyja Combsa za seksualno zlostavljanje, a među njima je bio i tada devetogodišnjak.