Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj nauljeni P Diddy je samo žrtvovani pojedinac da se iza njega sakriju prava bolest i količina izopačenosti tog Hollywood-a i čitave te mašinerije u kojoj su i političari visoki Biznis...
pa je l 'Pravednik' ili nije
Jamie Fox je snimio video u kojem govori o didiju i navikama kreme pa su ga proglasili da je puko, video obrisan a čovjek završio na nekoj klinici, kao odmori, nije ti dobro. Od tad ga nema u filmovima A produkcije.
Kanye West je govorio o S. a, t. a ni..st ima i C i o.ni.s ti..ma tri godine.I proglasile ga nenormalnim.I odjednom nestane i nakon nekog vremena se pojavi ponovno ali neka skroz druga osoba.Tako oni ušutkaju one koji govore protiv njih.