Komentari (277)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, treba staviti Berlinski zid. Sa Srbijom.
Previše je fekalija i smeća u Srbiji, tako da treba jedan ogromni zid podić na granici
Ali sa svih strana, pa nek se hebu medjusobno unutar zidova.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Berlinski zid duz drine i do madjarske preko vukovara slazem se
Čovjek ne zna dvije rečenice sastaviti pa pogledajte samo izgovor i način govora, jasno je i budali da nije pročitao ništa više od žute štampe, a povrh toga, na drogama je, kao 90% scene u Srbiji. Da se mene pita, ja bi vas chetalje izolirao i po kratkom postupku odstranio od civilizacije, ali humano, ne ubistvom, nego zatvori, izoliraj, pa jedite slamu dok ne prihvatite vrijednosti civilizacije.
Ima opet otpada ili kukolja unutar bosnjackog naroda kojem se ovaj srbijanski pas dopao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Covjek izvrijedjao Bosnjake ali Katolikks stavio pohvalu Hrvatima u naslov koja je izašla iz usta ovog vlasko-romsko-turskog smeca. Smecari ste, katoliksse.
Covjek izvrijedjao Bosnjake ali Katolikks stavio pohvalu Hrvatima u naslov koja je izašla iz usta ovog vlasko-romsko-turskog smeca. Smecari ste, katoliksse.
znači kompletno drustvo je zatrovano. nevjerovatno sta 80 I 90 napravise od srba. Matrix. ljudi zive u nekog svom paralelnom svijetu. čast pojedincima, ali tih je vrlo vrlo malo. kao da su u nekom kolektivnom ludilu. ne shvatljivo.
trebamo da se slažemo, ali ja bih stavio berlinski zid. Prevod rečenice: Žao mi je što sam glup.
zar tebe nije baco ubio 🤣🤣🤣
haj posalji zenu meni, pa kad je vratim, pitaj je jel priznaje bosnjacku cunu.
.... nebitan lik ... , apsolutno !!!!
Balkan je naseljen plemenima koja pricaju istim jezikom samo se ne mogu dogovoriti kakvo ime da mu daju
Dijagnoza: srb
Lik je konfuzan...prvo previse se dijelimo a onda bi zidove postavljao izmedju.pa onda kaze moras biti dobar sa komsijama a onda se posere na komsiju negira mu nacionalsnost, jezik, kulturu, genetiku, sta sve nije nakamarao...tako se ne zapocinje dijalog ni odnos nego rat jarane.nula od covjeka.
Ovaj je mozda i solidan glumac, iako nikad nisam vidio kako glumi, ali za sve ostalo je coban sa Vlasica akademik za njega. Je li moguce biti ovoliko glup...
BOLESNIK!
Fašističke izjave. Drina je uvijek bila granica između istoka i zapada i bit će opet.
Majmun
Ma covjek pod dozom narkotika, ko ce ovo shvatat ozbiljno haha
Ko će shvatiti ozbiljno? Ne pamtiš ti prvu polovicu 90-tih momče.Svi u vladajućoj stranci A. Vučuća su ovakvi.
Pa naravno da nepostoji bosnjacki jezik ali bosanski jezik postoji i to kako Bosna i postoji , samo sto ste vi neki htjeli to da izbrisete te cinjenice i da je sve nesto srpsko ili hrvatsko al nece moci !