Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno šmekerski odgovor., hapse se Severine, Sergeji dok migranti hodaju bez dokumenata sa malo, malo sa automatskim oružijem preko granica kako žele, droga u raznim oblicima te prljavi novac se prenosi bez problema a oduzima se suvo meso, kajmak i rakija. Psi laju, karavani prolaze!
migranti nisu problem! Problem su Vucic i ostali nacionalisti.
Dok obidjem rodbinu predjem minimum tri takve granice. Ja te granice dozivljavam kao balvane na cesti, a granicare kao bandite, kojima je najvaznije imam li zeleni karton, pasos jedva i pogledaju.
Hoce da kaze da je i Hrvatska ko i Srbija isto... samo drugo pakovanje.
Pa zar i Krleza to nije izjavio.
Severina je rekla istinu, a ti si, majstore, lagao.
.určenje sa .ržavom, koje hoće da je više nogo što jeste. Može joj se moj .ergej, okani se .orava posla.
"Možete li me razmijeniti za Severinu?" Zao mi je jarane, ali jedna Severina vrijedi kao barem desetak takvih.
Moraćeš prvo malo na jahtu
Povuci crtu s vulinom i gyslaj
Kroz te "dr-žave" preliječem isključivo avionom@
Zar i za nebeske da važe granice.
Rade istu stvar kao i u Srbiji, sto je nedopustivo. Sloboda govora se gusi.
Trebas biti karakter da se poistovjecujes sa Severinom!
Susjedi i komšije,ku ga i ko lera
Zahvali se Aleksandru Vulinu
Sergej je kraljina
Kako nije poznat razlog? Razlog je opširnija objava upućena policiji i njihovim majkama gdje nije birao rijeci te ih poistovjecavao sa nekim pripadnicima iz drugog svjetskog.
Pa MUP se, bar do sada, zvanično nije oglasio o razlogu hapšenja, a postoji vremenski rok u kojem mora da se podigne optužnica, ili pritvoreno lice mora da se oslobodi.