U dobrom raspoloženju
60

Nakon hapšenja Timberlakea: Jessica Biel snimljena bez vjenčanog prstena

L. R.
Jessica Biel (Foto: EPA-EFE)
Jessica Biel (Foto: EPA-EFE)
Nakon hapšenja njenog supruga Justina Timberlakea, Jessica Biel nedavno je snimljena u New Yorku, a fanovi su primijetili da joj nedostaje vjenčani prsten.
Naime, glumica trenutno radi na snimanju film "The Better Sister" u New Yorku, a mediji su zabilježili da je bila nasmijana i dobro raspoložena. No, budući da nije nosila vjenčani prsten, fanovi sumnjaju da bi se par uskoro mogao razvesti.
Međutim, Biel je jučer prisustvovala na Justinovom koncertu koji je održan u Madison Square Gardenu, a na snimcima koje kruže društvenim mrežama, gotovo cijelu noć je plesala i zabavljala se.
Inače, Timberlake je prošle sedmice uhapšen u New Yorku zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, a prema policijskim izvještajima, nije se zaustavio na znak "stop" i nije vozio u jednoj traci. Odbio je izvršiti testiranje na alkohol tvrdeći da je popio samo jedan martini.

Ubrzo nakon izlaska iz pritvora, on je nastavio s turnejom, gdje se zahvalio fanovima što su ostali uz njega i nakon incidenta. No, fanovi i korisnici društvenih mreža primijetili su da je Timberlake tokom nastupa imao krvave oči i da se čudno ponašao, što ih je navelo da posumnjaju na korštenje nedozvoljenih supstanci.