"Kako ih nije sramota?"
59

Nakon što je Kate objavila da je dobila bitku s rakom, potez Meghan i Harryja razbjesnio ljude

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Kensingtonska palača objavila je jučer snimku na službenom Instagram profilu u kojoj je princeza Kate obavijestila javnost da je njena preventivna hemoterapija završila nakon "nevjerovatno teških i strašnih" devet mjeseci za nju i njenu porodicu.
Nekoliko sati kasnije streaming platforma Netflix objavila je najavu novog dokumentarca pod nazivom POLO Meghan Markle i princa Harryja.

Kao i kod dokumentarca "Harry i Meghan", iza serije "POLO" stoji produkcijska kuća Archewell Production koja je u vlasništvu Meghan i Harryja.

"POLO je nova dokumentarna serija koja prati elitne globalne igrače i nudi ekskluzivan pogled iza kulisa brzog svijeta sporta. Od Archewell Productionsa i Boardwalk Picturesa, premijerno ovog decembra samo na Netflixu", stoji u službenoj najavi, a gledatelje širom svijeta ovaj potez je razbjesnio.

Naime, mnogi zamjeraju paru i Netflixu što su ovo najavili kratko nakon što je Kate objavila novosti o svom zdravstvenom stanju.

"Objavite ovo baš kad Kate objavi video o završetku svoje hemoterapije. Netflix je očajan, baš kao i kraljevići s Temua", "Kakve su šanse da je ovo objavljeno baš nakon Kateinog predivnog videa? Vas nikad nije sramota, baš ste predvidljivi", "Odvratno je ovo što ste napravili. Nemate suosjećanja", "Kako ih nije sramota", neki su od komentara.

Inače, Kate Middleton je u martu ove godine otkrila da joj je dijagnosticiran rak. Njena je vijest stigla nedugo nakon što je kralj Charles otkrio da se liječi od raka.