Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi su ovo clanci ovako glupi? Cuj razbjesnili se jer su objavili najavu dokuentarca o polu?
Ja vuse nesmijem nista reci na klixu
bolje je pitanje kako vas nije sramota da ih pratite i na vama se bogate
Kakve veze ima. Kad je Kate krila i od njih da ima rak, pa kad su i oni saznali preko novina kao i svi mi to nije bio skandal? Hajte molim vas, ljudi zive razlicite zivote. I kliks vise smara o njima, ko da imate ekskluzivu. Samo kopirate clanke i probacite kroz translate.
Megan je vatra
klix žutilo
To je žuta štampa objavila, kad žuta štampa piše, onda su to obično bombastični naslovi, a u stvari članak niđe veze s vezom, 'najlakše je plitku vodu zamutiti'
Pored toliko našeg naroda koji nema andol da kupi, a kamoli da financira liječenje teže bolesti
Koga briga? Jel tebe briga??
BMK ciato da se potpise rem
I ja evo pijem kafu, jesam i ja sad bezosjećajan i bezobrazan?
Cijela ova porodica je u haosu. Čak je pravi otac prica Harry-ja James Hewitt, samo to kriju ko zmija noge.
Ja ne znam od čega oni žive on nije više princ pa ne žive vajda od stare slave
Kada Harry napuni 40 godina dobija milijhone iz fonda koje mu je ostavila kraljica, navodno za 9 miliona vise nego sto je ostavila njegovom bratu. Fond ima 90 milijona. Pa14 miliona od Princeze Dijane, pa imanje koje je otvoreno za javnost i javne događaje pune fond. Ne bih se sekiro pretjerano za njega.
Trenutno najmanji problem na svijetu.
Mozel sta u dubinu Azraela ... sta kazes Joe?