Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na sramotu cijeloj Zenici i bošnjacima da ovo dozvole znajuci da "nije musliman onaj kome komsija legne gladan". Mora Marija iz Beograda (svaka cast) doci da nahrani i pomgone nevoljniku... bajram nam barecola
Što reko Srećko jel malo čudno da ti jedna Marija iz Beograda jedina pomogne toliko, svaka joj čast , a ovi naši pjevači što šminku (lažnu) glume na Hayatu bolje da su pomogli momku!
Svaka čast Mariji koja se iskupljuje kad je došla kao pobjednik Evrovizije sa visoko podignuta 3 prsta.
Nisam fan Marije, ali sam ovim gestama kije radi za ljude definitivno me je 'kupila'. Svaka ti čast!
Svaka cast Marija!
Marija svaka čast! Bravo! Ovo je ljudski i top potez!
Svaka čast Mariji ali i njegovom talentu. A za posao pa na svakom ćošku je oglas za potražnju za posao i na javnim servisima se objavljuje tako da nije baš morao čekati da to Marija uradi. Ja mu dajem najdalje mjesec da će izdržati na poslu. Daj bože da je sretan do kraja života a to je u njegovim rukama i niučijim drugim
Nije ovo dobro djelo, jer nije Marija muslimanka. Jel tako tumacimo?
Odgovore koje trazis od ljudi mozes naci u Kur'anu. “A onaj ko bude uradio koliko trun dobra – vidjeće ga, a i onaj ko bude uradio i koliko trun zla – vidjeće ga.” “Allah zaista neće dopustiti da propadne nagrada dobročinitelja.” “Mi, doista, nećemo dopustiti da propadne nagrada onome koji je dobra djela činio.”
Ako si imbecil, tako je.
Braća po materi.
bravo 👏
Još da ga oženi i tjt
Da je dragi Bog nagrafi , i da dojde sebi da krene pravim putem da se uda i djecu da ima .
Dva jarana selfie jedan
Sad ce se i drzava ukljucit kad mu bude uzela doprinose i sve sto joj sleduje
Ovom momku, osim posla, više od svega drugog treba psihoterapija i kontinuirana podrška. Novac i materijalna sredstva općenito, se istope kad se njima ne zna upravljati i najvažnije, upravljati svojim mislima, uvjerenjima i vrijednostima. Neka mu je sva sreća ovog svijeta i samo da za 6 mjeseci ne čitamo kako Mustafa nema za hranu.
Mare kraljice...