Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ali je pitanje ko daje prostor medijski njoj,dzejli,itd influenserkama,zar ne mozete nazvati barem nekog akademika pa traziti kratak osvrt,neku politicku licnost itd.polunovinarstvo.
Nema oprosta Sanela dk ne dođeš podKralja, gotovo...
Dizi noge uzdrak! cuj Jenkis Sanela.
Kako si ti glupa zašto nisi odmah tako napisala
Slabo lajkova dobila za prvu izjavu,pa pozurila da promjeni izjavu da joj ne opadne popularnost! U prevodu boli je neka stvar za palestince!
Kakit cu, pa necu
Profesionalna primalica Vlaha odlučuje ko jest, a ko nije pravi musliman... Vela havle, dokle smo došli!
Ova izjava tj. vadjenje na onu proslu odaje njenu inteligenciju koja joj i nije bila potrebna da postane to sto je postala.
Tu nema poredjenja, brojevi se daleko razlikuju. Palestinka djeca umiru dok ja ovo pisem. Vrsi se ETNICKO CISCENJE nad Palestincima a ova krava se javlja kako je u sustini to sve isto. FUUUUJ!
Iduća objava Sanele: pušenje one stvari liječi i vraća mir u kuću...
Hu iz ju? Oh jes! Ju iz a ho!
neka nam se Sanci opet oglasila
sannnnnelaaaaaa sannnnnelaaaaa.... zasto me nisi htelaaaaa.....
Aristotel pravi. Toliko je napisala a nista rekla
Nisi interesantna sada
Neobrazovana tuka. Pojela go.no pa se sad vadi.
Drži se ti svojih prijatelja čifuta,a Palestince ostavi na miru.Ti si vec rekla svoje,čuli smo prdež iz tvojih usta.