Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vanserijski model
Tata mlad pa može se
Nije rodila, vec usvojila.
Vidiš da je u bolnici po ruci i traci sa imenom ?
Kad zene postaju nane, ona postala majka 😮 Kad god da je, nije kasno. Nema ljubavi koja se s tim porediti moze.
NEK DA IME DJEVOJCICI SEMIR MASIC KAO PRVA BOSANSKA NAJPOZNATIJA ZENA
Mislim da je porod prošao vrlo brzo....
Mislim da je Sabitovo iz Tarcina.Cestitamo Naomi Sabitova
Da joj ga nije Dodo zaprdio?
Sada je jos bolja sta je ovo ....
Meni je ovo bolesno, iskreno. Roditi dijete u 51. godini može samo izuzetno sebična osoba. Kad mala bude slavila maturu, mama će puniti 70-tu ako bude još živa. Strahota.
Ja sam svoje prvo dijete dobio sa 32 i nemaš pojma koliko mi je žao što nisam ranije. Mi smo čekali da se neke stvari poklope prvo, da budemo sigurni da smo u stanju pružiti tom djetetu sve što treba. Naomi Campbell je to mogla i prije 30-40 godina, u tome je fazon. To "bolje išta nego ništa" ne vrijedi u ovom slučaju nikako. Ponavljam, ovo može uraditi samo jako sebična osoba. Čvrsto stojim iza toga.
Sto mi je poznata ova odnekud
Starkaća 😄
Ja kontala ona zapela u 28-oj
Vidi usta, dobra za blow... uhhhh
blowat ćeš ti njoj. Našo Crnkinju da dominira
Nisu ovo njene ruke
Evo ja necu biti ko ostale Bosnje sa sirovinskim komentarima obogacene uranijumom .. kako god,, cestitke na prinovi, uz iskrene zelje da malena bebica poraste u situiranu osobu :)
Evo ja necu biti ko ostale Bosnje sa sirovinskim komentarima obogacene uranijumom .. kako god,, cestitke na prinovi, uz iskrene zelje da malena bebica poraste u situiranu osobu :)
i ko je otac da li se zna.