Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kome Neda daje iz kliksove redakcije da svake sedmice izlazi clanak o pjevacici cija je karijera zavrsila prije 20 godina... cuj clanak: Neda pravila rucak
Ko jos sprema rucak kuci sa rukavicama, dajte manite me se te prefinjene zajebancije
Daleko smo dogurali ako smo spali na to da čitamo i gledamo kako neka pevaljka, makar se i Nedom Ukraden zvala, pravi sarmu. Prikažite kako djeca u Africi nemaju šta jedu. Zemljo otvori se.
Sarmu mota u rukavicama !
djeco, j***m vam nenu
Neprimjereno je unuke uključivati u ovakve promocije. Iako su nedavno još neprimjerenije, pred izbore, pokazivali unuke.
Zasto citamo o ovoj spodobi svaka dva dana Neda ukraden ovo neda ono koga to interesuje ??!
Prvo zavrsila dva fakulteta pa se bacila na pjevanje, Dodo to obrnuto, prvo pjevanje a fakulteti na cekanju.
Ko voli ručak od žene koja ima nokte duge pola metra?
S unukome?
Neda ukradena u kucnom izdanju i odvedena u nepoznatom pravcu