Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rita Ora, Dua Lipa, Bebe Rexha, Ava Max i ostale svjetski poznate ličnosti, prekodrinskim pjevaljkama je najveći domet splav
@qez, pročitaj opet komentar d3bilu, nisi ni skontao poentu
Ovaj qez procitao samo domet i splav🤣
Albanci su pencilin za Srbe
Svasta! Glupaci ne znaju da Albanija znaci- Zemlja orlova.
HAHAHAH koji bolesnici u pm! Pa taj njen video je na tiktoku jos od Oktobra i nema ama ni 1% veze sa srbe a niti je i zanimaju, jer nema ona vremena za takve bolesnici. Pozz iz RKS
Nije se jos rodio onaj ko može ugoditi Srbima
Naslov teksta je trebo biti: Srbi, korisnici Twitera smatraju.... uvrijedila Srbe.
Reprezentacija su im orlovi, a kad Rita oli drugi aludiraju na orla, onda je to provokacija. Ko to može razumit, mora biti da je lud.
pokazivanje orla je iskaz patriotizma
Od kad je orao, srpska Sveta ptica da niko nista ne smije objaviti ?
Ma, nije!😂😂😂
Hrdjavu k… i dlaka smeta
vide provokaciju i kada je nema
Bitno je da vi nemate nikakvih problema osim srba,pa vam je 90% vijesti o srbima.Osvajate olimpiske medalje,ucestvujete na SP,sve cvijeta u drzavi pa imate vremena da gledate u tudja drvorista.
Inače ptica orao je nastala ukrštenjem srbina i američke ćurke.
Konstantin Porfirogenit u djelu de Administrando Imepria 132 poglavnje strana 120-135 opisuje varvare robove i naziva ih servi sluge, seriva sluganija tesersublani znači jeftina obuča robova,serbula znači rob. Otud kompleksi i žele da svi budu robovi srbi kao i oni. Inaće njihova prva država je raška oni su rašani rusi i izmješali se s varvarima i postali sluge srbi.
Sranje koje Albanci i Srbi medjusobno prave je apsolutna tragikomedija te potpuno nadmasuje svaki jugoslovenski nacionalizam
nebeski narod :D
Srbe sve provocira samo ako neko stoji kraj njega, suti i ima drugo ime odmah to srbe provocira, sta reci nego da su srbi bolestan narod, biti srbin to je dijagnoza.