Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je slika Amerike, milone beskucnika imaju, socijalna politika katastrofalna ali zato bilione ulazu u vojsku da terorisu cijeli svijet.
Pepermint
ovo vijest pogađa bošnju i srbina koji o sebi misle sve najbolje a sve prevarant i lopov ..lazni moral bravo za gestu glumice
pokvareni su ovi sto snimaju! Instagram tiktok propast jedne kulture i drustva
Fulio si clanak.
Santa Monica , Hollywood ,Los Angeles nezamisliv broj beskućnika po ulicama . Bilo je i prije , ali ne u ovolikom broju kao nakon korone. Nije istina da su svi alkoholičari i narkomani . Amerika ide u sunovrat , a o zdrastvu da ne govorim.
... i kamera se 'slucajno' zadesila u blizini
pa za njima ide armija paparaca.... sta ce djenifer reklama kad je sama od sebe ime.....
@MudaYalChuna ... i ja bih bio 'dobrotvor', kad bih znao, da me prati armija paparazzija ako ce mi to podici popularnost
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jennifer je uvijek ovakva bila. Nije to samo sad. sad su je samo uslikali. No postavlja se pitanje - zasto je Ben s njom pio ko smuk???
Ona bila kriva što on loče?
Ljudskost je rijetka pojava u ovim vremenima i vraća nadu u ljude.
Auuuu ova bas odlucna da vrati Bena...