Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idiot.
"Ponovo sam razočarana" 😁🤡. Ko jednom prevari, prevarit ce opet. Pakuj stvari i svako sebi ako imas imalo ponosa i samopoštovanja!
Ako.je neko imao priliku da pogleda dokumentarac o ovom liku, mogao je da vidi iz prve ruke da je on pravi klinac....sa super talentom. Otac je mozak porodice I njegovog biznisa a on jedan mali balavac.
ako buba ima dvije trebe moze i on komotno
Pustite čovjeka na miru, što mu se petljate u privatne stvari. Već ima dovoljno problema s ovom aždajom koja ga je šćepala samo zbog para. Baš bi bila s takvom rugobom da nije bogat
Kako ce ga oguliti, a on nije ni svjestan. Ostace bez para i bez djece.
zar se nisu dogovorili da nema ljubljenja?
Promjeno je samo rupu i i to je sada varanje ma dajte
Sta pare cine, da ga je zatekla u krevetu sa drugom jos bi ih ponudia kafom...da je kakva sitotinja osravila bi ga odmah...
Opet ce mu oprostiti Kao da gledam
Trebamo li zaliti sponsorusu koja Neymara ne bi pogledala da je recimo neki zidar, da vozi tramvaj, kamion...
Covjek je salon nocnom zivotu, na terenu nije radnik, samo telenat. Istina, lijep - zgodan muskarac jeste, ali upravo etiketa koju ima gore naposano, govori da zena koja bude ustupila u bilo kakvu vezu sa tim muskarcem, neće biti ono sto misli da ce biti. Cast izuzecima, ali danasnje djevojke gledaju interes, ova ce dobiti masnu alimentaciju I biće "jadikovana", kao I poznata zbog toga, to ce joj samo jos vise novca donijeti.
Samonse ti fokusiraj a muz neka lutam
Po šeriatu može imati 4 ...nije on bezveze otišao u arabiju
Ono sto je smijesno je da je do neki dan on javno maltene plakao da ce se promijeniti i biti zreliji, trazio oprost bla bla... a prvom prilikom opa... mislim da oboje traze paznju i da znaju da se tu realno nista nece promijeniti.
Fokusirana na grunt i geld hehe