Zajedno imaju kćerkicu
288

Neymar se pomirio s Brunom Biancardi, djevojkom koju je prevario 92 puta

A. Ć.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Brazilski fudbaler Neymar ponovo je u vezi s manekenkom Brunom Biancardi, djevojkom koju je prevario čak 92 puta.
Bruna, poznata kao influenserica i manekenka, našla se u teškoj situaciji kada je otkriveno da je Neymar varao dok je bila trudna. Par je potom u oktobru prošle godine dobio kćerkicu kojoj su dali ime Mavie.

Međutim, nedavno su objavili niz fotografija na društvenim mrežama, pokazujući sreću i ljubav koja ih povezuje. Očigledno je da su oboje odlučili nastaviti dalje.

Nakon ozbiljne povrede koja ga je odvojila od terena gotovo godinu dana, Neymar je odlučio ponovno osvojiti srce svoje bivše partnerice. Iako su se njihovi odnosi našli na klimavim nogama zbog njegovih prevara, čini se da je Bruna odlučila zažmiriti na to i pružiti mu novu priliku.

Podsjećamo, brazilski list Correio Brasiliense objavio je šokantnu vijest o njihovom tada navodnom prekidu, uz tvrdnju da je Brazilac prevario čak 92 puta. Također, u medije je prošle godine dospjela informacija kako je par imao bizaran ugovor prema kojem je Neymar imao dozvolu da je vara.

Inače, imovina Brune Biancardi procijenjena je na gotovo dva miliona dolara. Upoznali su se 2020. godine, a ubrzo su uplovili u vezu, skrivajući na početku svoj odnos od javnosti.