Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pružila mu 92. šansu, kaže vidim da je sad zreliji. Ljubav prema novcu briše i moralne i etičke vrijednosti
Ne shvatas bas sasvim. Lik se od budala nauzmao para toliko da moze sa tim svaku manje vise da privuce,....ali je htio nju.
Ma kakav moral i kakva etika. Zna da nikada ni blizu neće moći imati takvog lika, toliko uspješnog i bogatog. Ima ih dosta tako u 'otvorenim vezama' gdje je ona vjerna, a muškarac okolo ide, jer mu se može.
Nije se on pomirio sa njom nego ona sa njegovim bankovnim racunom. Ko to prati rezultat pa zna da je 92 puta?
2 puta ili 92 puta, koja je razlika? Prevarena je svakako al lova je lova i izmedju 2 ili 92 miliona eura razlika je 90 miliona..
Sad će se promijeniti. Pa će biti sve super
Ova progledala kroz svoje prste i na rukama i na nogama i kad uključiš dajdžiće i tetiće i sve do petog koljena
Klix poslao svoje ljude da im broje prevare, svaka cast!
Ovi fudbaleri da svijet nije ogranicen kako je,max bi mogli prat sofersajbe na semaforima.
Ma kaže ljudski je praštati i spodbi šoping karticu i kupi sebi torbicu od po miliona. To nije ljubav, to je od ljubavi jače
sto ti je ljubav
Pa s obzirom da su imali taj 'ugovor' da on može radit šta hoće, a vjerujem i ona, meni je to ok. Ljudi žive u raznoraznim zajednicama i otvorenim vezama, ko smo mi da im govorimo kako šta treba
Ma nije ni ona sjedila prekrizenih nogu.
Al zato kad prevrne na jubilarnom stotom...
Ovo je ljubav pare su cudo
ljubav je to
Jest vala naravna neka
I kaže što se ne oženiš
Ma ko to broji toliko