Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ti je zivot, lani k’o da za kifle nije imala koliko se raskukala pa onda na jahticu a sad “nikad atraktivnija”
Dobra macka i dan danas.
Evo i ja sav blistam, taman iz ćenife izašo
Nina bomba bom bona...
Uvijek prisutni dupli standardi. Prije ove vijesti citam o Bajagi i njegovoj novoj pjesmi i niko se ne fokusira na njegov izgled. Nije ni cudo sto zene rade na izgledu sve sto mogu da ostanu relevantne, jer u ovakvom svijetu tesko mogu drugacije opstati. Jer im se vrijednost uvijek stavlja na izgled, a talent dolazi poslije.
Nezainteresovana u krevetu.Ponekad samo voli biti gornja i to je to.
ma voz. ili ti vlak
Jes dobra
Ovakve sadrzaje o bh pjevacima necete naci u Hrvatskoj.Nemam nista protiv zene, ali zasto nemate malo ponosa i ne ocijenite kako je bolje reklamirati domace vrijednosti : operske pjevace, naprimjer ili balet, neke uspjesne amatere itd.
Npr?
Mnogo mnogo ljepsa u ovom crnom, prirodnija, zenstvenija, nego na ovom krevetu. Isto lutka na napuhavanje, nimalo ljudski ne djeluje
Rijetko dobra teta
nina, vazda fina!
za koji dan ista Ceca, ako joj je to cilj!!!
Dzaba, starija od vatre
uvijek bila dobra, ovakve žene, ja najviše volim, prepisao bi joj vikendicu sa tavanom.
Bože, kako odvratne fotografije, a posebno ova zadnja u čarapama, bez cipela. Fotografu i stilisti treba zabraniti da se bave tim poslovima. Fuj.