Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo moze objasniti samo velika belegija, ostalo nema smisla
Klasicni sihri, crna magija. Najcesce cete sretat prelijepe djevojke sa ruznim insanom, ili obrnuto. Ima cesto i ljubavi, Bozije odredbe. A ima i sihra, ljudi kupe kod sihirbaza, poture djevojci, ona leta za njim ko luda. Zato samo iakrena vjera u Allaha,zikr, namaz,Kur an nas moze spasit tog zla.
Haahahahahaja
Haahahahahaja
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U svojoj knjizi Spirit Hacking sugerirao je da je rak izbor, preporučio je vježbe za uklanjanje "otisaka" iz ženskih vagina koje su ostavili prethodni seksualni partneri.... ovaj uklanja i otiske i vaginu
Garant ima veliku vrljiku!
A ona 52 god. Sve jasno....
Burek Mereta
šta znače decimetri, ruše kraljevski tron. luda žena samo gleda u veš a ne misli koje taj tip
Saman isti Deenov zagondzija.
voli dureka vishe od bureka
Gedora 24 26
Razbaštiniti, pa će se vrlo brzo pokazati kolika je ta ljubav jaka.....
Shaman joj istjeruje zlo , a utjeruje dobro
Shaman ima veliko, haman..
Igra ovdje ulogu i veličina belegije.
Đasmine, njoj su vile u glavu
Ljubav na prvu...
Princeza ima slavuja u glavi.