Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dvije lopate pudera i pet filtera
Hiltijevka ti treba da dodjes do prave koze
A dobro, bolje joj stoji nego Karleusi
Zamisli uradis platiku i nije dovoljno,pa onda tona sminke i to nije dovoljno,pa onda jos uredjujes slike u photoshopu......hahahahahahahahaha
Da ne ufati dedu da je guzi za lovu,cistila bi wc
Tužno, plastificirano, premazano, nekad je prirodna ljepota jedino bila na cijeni.
Da pokri se ali ne P.Anderson nego "gospa pirs " sigurno oni pametni su je obasipali komplimentima 🤣😏 ovakvoj vrati žene i je misto u Beogradu!!!!!
Moze li mi neko ovo objasniti? Prvo stave plastiku u sebe,onda tona sminke i ni to nije dovoljno,pa jos peglaju slike u photoshopu.Zasto?
dobro placen posao fotomanipulatoru. dobro uradjen posao "peglanja" lica ali brate bas se vidi da je bilo heavy peglanje
pa svaka moze ovako izgledati uz tri tone sminke i pudera.. A ako se ne daj boze umije nestade sve te carolije 😅
umij se pa da se upoznamo
Svaka čast,da fala bogu pa znamo da je ružna bila i ostala i da se doradila ka i sve ostalo više joj vridi mater nego što ce ona vriditi ikada u životu!!!
Jel ova mala plastificirala sise? Ako nije, nisu loše.
Ovdje ce zavladati "mgtow" kao na zapadau i pogotovo u Americi. To je ono nece muski da se vezu za zene.
Plastic fantastic.
ovakvo lice nemas ni kad te mati tek izbaci
Njen telefon je ne prepoznaje
Provukla sliku 4 puta kroz FaceApp. Najsmjesnije mi je sto ne znaju za mjeru vec lupe 4. ili 5. nivo pa izgledaju ko nacrtane.
Od prosjecne djevojke do prepickke za 5€/mjesecno
A ko je radio animaciju?