Teniser u ulozi modela
29

Novaka Đokovića dame obasule komplimentima zbog fotografija iz Rijada, Jelena poručila: Cure, smirite se

I. S.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Novak Đoković je na društvenim mrežama podijelio nekoliko fotografija iz Saudijske Arabije koje su privukle pažnju brojnih dama.
Pozirao je u Rijadu, a mnoge žene su u komentarima navele da bi se trebao okušati i u manekenstvu jer mu i to očigledno dobro ide.

"Volim ovaj sadržaj posvećen manekenstvu na Novakovom Instagram profilu", "Čak i kad nije na terenu, Novak je i dalje glavni", "Pored svih pehara, medalja, pobjeda, sportskog duha, mladalačkog izgleda, nesumnjivo je koliko ti lijepo stoji stil manekena", neki su od njih.

Ove reakcije primijetila je Jelena Đoković pa je kratko napisala: "OK, cure, smirite se" i tako nasmijala mnoge. Njen komentar prikupio je više od 1.500 lajkova.

Inače, Novak Đoković i Rafael Nadal do večeras su se sastali 60 puta u karijeri, a srbijanski teniser je slavio u 31 duelu, za razliku od 29 pobjeda Španca.

Nadal je ozvaničio da završava karijeru nastupom na Davis Cupu krajem novembra za reprezentaciju Španije, a to znači da mu je večerašnji duel protiv Đokovića i posljednji takav. U pitanju je bio duel za treće mjesto na Six Kings Slamu.