Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cuj novak lijep hahahaha pa dobro kad mu pogledas racun proljepsa se, jedino to
Cure, smirite se, nije nešto.
Kad bi momke sa skele obukao ovako 90% ljepši od njeg
E jest lijep ko da ga je neko iz zezancije pravio hahahahahaahah. Jelena pored njega ko avion. Mislim, nisam ni ja neka ljepota da se razumijemo. Kao sportista za 10, ljepota 4, kao covjek ( ne komentarisem )
Žene tebi kazu 'Nole ti si car"
Što haljine ne odu u Palestinu pa se tamo poredaju, npr pored nekog nepoznatog djeteta iz Gaze.....
Ovako je i kad si debeo. Ako imaš love, bit ćeš medo. Ako voziš 1.9 TDI i imaš sredinom mjeseca još 250 maraka u dzepu, bit ćeš samo svinja hehe. Ako imaš love i kažeš nešto perverzno, bit ćeš duhovit. Ako nemaš love, bit ćeš gad, jadnik, izazivat osjećaj povraćanja a moguće i prijavljen policiji. Ne bi ovaj Nole izgledom daleko dospio, da se samo o izgledu radi. Samo treba biti realan u životu kao stari Peter Crouch.
vala sad da je neka ljepota nije ...fit i zgodan jeste. .. sarmantan jeste .... najbolji u tenisu i na svijetu jeste ... I sigurno ima labuda velikog.... sve u svemu 9.7 od 10
Koliko je sarmantan vidi se po zvizducima publike gdje kod da igra. Sarmantan ko sarma
Suh ko ćevap.
Klempav, ali ima kintu