Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogla bi ova naša policija nešto i naučiti ali ajd sad uči a evropsko.
Ko ga j.....
Ostavite čovjeka na miru.
Dosadni ste do bola sa ovim likom! Objavili ste bar 50 tekstova o njemu, a o, npr., Sidranu upola manje. Je li to on toliko bitan da smarate skoro svakodnevno sa nekim "novim" detaljima o njemu?
Klix žutilo prve klase, umjesto da naprave sada retrospektivu djela Sidrana ili sličnih naših veličina, oni svako malo pominju holivudske problematične persone, a Perry je svakako bio jedna od njih.
Ma jasno je da od kvalitetnih tekstova ne mogu zaraditi, ali neka promijene malo. Ionako filtriram 95% sadržaja, ali ne možeš ne primjetiti ponavljanje nekih glupih tema skoro svakodnevno. Baš su postali pravo žutilo kao što si već rekao.