Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini pjevac koji je uspio propasti.
Ako je istina onda i Halid hvata na foru kao ovi se druže sa poznatim i misle da su face.A onda ih Halid iskoristi,ko zna kakve im bajke priča i uzme novac !!! Onu iz Banja Luke još i trpao.
Halid Hapacovic 😁
Pa izgleda ovaj plavi cuperak radi samo humanitarne svirke. Gdje ide sve te pare?
Pitao Halid sudiju, jel može da otpjeva koju pjesmu umjesto da vrati pare😂
Kad je Musto izvar'o i narod i drzavu za milion moze i Halid za pola miliona...pa kaze "Stoj jarane,kud si bolan kren'o..."
Zadužio se da se razduži :)
Jedini spas za Halida je da mu se organizira humanitarni koncert. Hahahahaha
kockar teski
Meni nije dužan ništa ... Pitam se ima li još netko da mu Halid ništa ne duguje.... Ovaj za tri života ne može ovo sve poplačat .... Magarac, hoće život na visokoj nozi a kokuzina da Bog sačuva ...
Pitaj je Halide, možeš li bona primat na rate?!.
Papka samo po djepu
Mirnesa je mala maca za Halida
Za Halidagu sitnica, ima u malom dzepu, hi hi hiiiii
Pa tako i treba ovim seljacima sto im je furka da im je jaran Halid M.
Varao je Muju varao je tebe varao je Omera a što ne bi tebe jaro jarane!
Koji kloshar.