Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda ispadne da najvece "nakaze" na Eurosongu imaju najvise etike i morala, pa vi sada vidite.
Ova cura iz Irske je jedina pro Palestina i jedna od rijetkih koja trazi da se izbaci Izrael! Jest da je malo strasna kad je vidis.
Sve ove “nakaze” s kojima sam imao kontakta su se pokazali kao super ljudi, sirokih vidika koji sami za sebe skontaju sta je dobro, a sta lose. Ne slusaju ono sto je nametnuto.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Irska je otisla korak dalje i prijavila Izrael za maltretiranje izvodjacice. Mnoge druge zemlje rade isto. Veceras ce biti haos uzivo.
Upravo predstavnik francuske tokom probe na bini govori kako nije ovo uredu i da treba da bude mir. Evropa se budi lagano iz zimskog sna.
Joost Klein, Tito i Partija, omladina, akcija
iuuu whats thaaat.. brother whats thaaaat
Jedna dobra stvar oko svega ovoga- ljudi koji naizgled imaju mnogo drugacije poglede na svijet, LGBT, Vjernici, ove nakaze sto ih nazvase, svi su se izgleda skupili oko jedne stvari Palestina. Neka svi zive slobodno i zajedno protiv ne istine i ne pravde jedino tako.
ma prepali se lazanje pa sad ko fol nece. dere lik po hledanju i na kladionicama
Za Grčku znamo, grčka predstavnica zijevala dok je predstavnica Izraela govorila na presici.
Trebali bi se svi povući i neka puste da Izrael sramotno pobijedi. Sramota je gdje god se pojave.
Neće niko sa ped.erima Izraelcima
Otkako ne tako davno srbijanski konzulati i ambasade naštimaše masovnim telefonskim pozivima Mariji Šerifović pobjedu, jasno je svakom da je organizacija ovog događaja veoma loša
Znam šta je Putinu palo na pamet kad je ovo vidio😑
Otkako je Ukrajini naštimana pobjeda ovo takmičenje nema smisla i treba ga ukinuti.
Bagra c!0nistička uhaka i ovo .💩💩💩
Irkinja je fantasticna, svaka joj cast! 😍
Tek ćemo da gledamo skandale
VG (norveški list) izvještava da Irska, UK, Švicarska i Portugal ozbiljno razmišljaju o povlačenju.
Zna se pravi razlog majku im smrdljivu propali da Bog da
Tj razlog je jeBrejka