Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha, oni poziraju za Vogue dok mladi ljudi ginu.
Gledam neki dan na YouTubeu, neki švabo snima auta sa ukrajinskim tablicama u jednom njemačkom gradu, koja se nalaze u podzemnoj garaži. Ni jedno auto nije ispod 100.000 eura. Ćao prijatno krezava sirotinjo
Znas sta ih je po Monaku…ih…vratili se sa mora, znaci onaj glavni trg ispod casina gdje ae turisti slikaju i sl - pun je registracija Ukrajina. Doslovno…a vidjala sam auta tipa rols rojs kabrio i naravno svaki treci ferari. Mercedes ovaj i onaj…ave su njihove table (rekoae mi nekad su bili rusi, sda ih nema).
Vala je poruznjikava mogu mislit kakva je tek bez sminke
Jbga, ovaj influencer i svirac ku*cem na klaviru misli da je ovo sve film, on se samo naslikava dok mu gradjani ginu i zemlja se komada
Jest jest, osvojili Rusiju do Sibira. 😂😂😂
Ruska propaganda je najgora...
Jel se ovi za.ebavaju, kakav oni rat vode? Haman da se igraju na PC-u!
....ima li ova Zelenski drugu majicu....u ovoj je godinu....
Zelinski je kepec. isto kao i Purin. Visok je svega oko 170 cm, samo 2 cm viši od Putka. Zena mu je lijepa i nije mi jasno kako je nju safat'o.
Ovim krezubim i stranim plaćenicima, komentatorima na klixu koji su rođeni 2000-ih: niste bili u ratu i prkosili neprijatelju i ne znate šta je prkos. Ukrajinci, bravo! Budite uz svog predsjednika!
Vidjeces koliku ces podrsku za rat dobiti nakon prve zime. Ima da ti spucaju sankcije dok si rekao keks.
Boze sacuvaj. Ukrajina krvari, a on se sa prvom damom slika za modni casopis Vogue.
Kako ovaj lik sve vise okrece simpatije protiv Ukraine, svojom pojavom i svojim kukanjem
Hajde hvala Bogu konacno su zajedno. Bas mi je bilo nekako degutantno slusati njene javne zalopojke kako mjesecima nije imala priliku biti sa muzem.
Prelepo. Ljubi vas i KGB i CIA u oba organa . M.amu vam i prvima i drugima .
Influenceri, selo gori a baba se ceslja
Ćifut